fish
KALAMEHEHE 10 KÄSKU
1* VÕTA ÕNG
2* ASETA SÖÖT (graanul) KONKSU VAHELE
(muu sööt konksu otsa)
3* VISKA KONKS VETTE
(endast ja naabrist eemale, talvel jääauku)
4* KUI KALA NÄKIB, SIIS HAAGI KOHE
(enne kui kala konksu koos söödaga välja sülitab)

5* KUI KALA ON KONKSU OTSAS, SIIS TÕMBA TA KALDALE LÄHEMALE
(talvel jääpeale)
6* KALA EI TOHI VEEST VÄLJA TÕMMATA - TÕSTA KALA VÄLJA KAHVAGA
(muidu rabeleb kala lahti, saab vigastada ja sureb hiljem vigastuste kätte)

7* VABASTA KALA KONKSUST JA ASETA KALAÄMBRISSE
8* VII KALA KALAKÖÖKI KAALUMISELE JA VALMISTAMISELE
9* KALA VALMISTAMISE AEG CA 30 MIN
(suitsu grill)

10* OOTEAJAL MINE BAARI JA VALMISTA END MAITSVAKS SÖÖMAAJAKS
(telli salatid, lisandid ja joogid)