- VÕTA ÕNG
- ASETA SÖÖT (graanul) KONKSU VAHELE
(muu sööt konksu otsa) - VISKA KONKS VETTE
(endast ja naabrist eemale) - KUI KALA NÄKIB, SIIS HAAGI KOHE
(enne kui kala konksu koos söödaga välja sülitab) - KUI KALA ON KONKSU OTSAS, SIIS TÕMBA TA KALDALE LÄHEMALE
- KALA EI TOHI VEEST VÄLJA TÕMMATA – TÕSTA KALA VÄLJA KAHVAGA
(muidu rabeleb kala lahti, saab vigastada ja sureb hiljem vigastuste kätte) - VABASTA KALA KONKSUST JA ASETA KALAÄMBRISSE
- VII KALA KALAKÖÖKI KAALUMISELE JA VALMISTAMISELE
- KALA VALMISTAMISE AEG CA 30 MIN
(suitsugrill) - OOTEAJAL MINE BAARI JA VALMISTA END MAITSVAKS SÖÖMAAJAKS
(telli salatid, lisandid ja joogid)
Comments Off on Kalapüügi õpetus